Ansigtsbehandling

Når vi tilbyder mange forskellige ansigtsbehandlinger, og ikke kun ansigtsbehandlinger der passer til alle og måske har et eksotisk navn, så er det  fordi vores faglige stolthed gør, at vi naturligvis gerne vil have, at du forlader klinikken med en rar fornemmelse, men også at vi gør en forskel for dig og din hud.

Vi tager altid udgangspunkt i din hudtype og din huds tilstand( uren, tør, fedtet o.s.v.) - det vil sige vi tilpasser valget af de produkter vi anvender i din behandlng, så du få den bedste behandling.

Selv om vi har mange behandlinger at vælge i mellem, så forventer vi ikke, at du - når du booker tid - selv kan vælge den ansigtsbehandling, der vil give dig det bedste resultat, det er jo netop det, vi er her for at hjælper dig med. Det vigtigste er at få booket en tid . når du så kommer til din behandling, finder vi i fællesskab ud af, hvad der passer bedst til dig.

Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling,

er en dejlig måde at slappe af fra hverdagens stress og jag. Vore klassiske ansigtsbehandlinger er til dig, der ønsker dig en helt "almindelig" ansigtsbehandling, hvor der enten er fokus på afslapning og velvære eller på dyberensning af huden.

Det er muligt at få både og ..

Du kan selv sammensætte din behandling. Forstået på den måde, at du kan vælge at sammensætte din helt egen specielle behandling. Vælg den ansigtsbehandling du ønsker og gør den til din helt egen wellnesspakke, ved  f.eks. at tilkøbe en afstressende rygmassage, en dybderens, en hovedbundsmassage eller måske ønsker du at få farvet dine vipper og rettet dine bryn til - på den måde skræddersyes din behandling helt specielt til dig. Er du i tvivl om, hvilken anigtsbehandling der passer bedst til dig, så er du altid velkommen til at kontake os - så hjælper vi med at finde den helt rigtige behandling til dig.

Online booking

Når du booker tid i vores online kalender, kan du "bare" vælge f.eks. Refresher Ansigtsbehandling og evt. dine tilvalgs behandlinger - du kan skrive i kommentarfeltet, at du ikke er helt sikker på, om det er den der passer bedst til din hud, så tilpasser vi behandlingen til dig, når du kommer. Alle vore ansigtsbehandlinger tilpasses til netop din hudtype og behov.


Kontaktinformation

BodyCare Randers
Tel: +45 87100013

Vestergade 38

8900 Randers C

info@bodycare-randers.dk


Betalingsmåder

Kontant, Dankort, VISA, MasterCard, MobilPay
Indhold

Åbningstider

Mandag  12.00 - 17.00

Tirsdag    Kun åbent efter aftale

Onsdag   10.00 - 17.00

Torsdag   10.00 - 17.00
Fredag     10.00 - 17.00

Lørdag     Lukket

Søndag    Lukket


Pga ferieafvikling er der reducerede åbningstider i juli og august - husk at booke i god tid.

Copyright © 2021 BodyCare Randers

Design og udvikling Acaao