Update Reset

BodyCare Randers

Hudpleje & wellness i hjertet af Randers

Jette Jørgensen startede klinikken BodyCare den 1. juni 2002 på adressen Nikkelvej 5, Paderup i Randers.

Med tiden blev lokalerne for små, og den 20. oktober 2006 åbnedes dørene til en ny og større skønheds- & wellnessklinik. 

Adressen er nu Vestergade 38, centralt beliggende i hjertet af Randers C, på hjørnet af Vestergade og Steen Blichers Gade.


Klinik for ham & hende

BodyCare er en moderne skønhedsklinik, hvor kvalitet er i højsæde.

Det kan bl.a. ses i det udvalg af produkter, vi fører,- produkter som er nøje udvalgt. Det er vigtigt for os, at de er rene og virkningsfulde - uden unødvendige tilsætningsstoffer.

BodyCare tilbyder en unik sammensætning af skønheds- og wellnessbehandlinger til både mænd og kvinder. Nogle af vore behandlinger kan også laves som duo-behandlinger, hvor 2 personer kan få behandling samtidig af 1 terapeut.

Velvære er vores vigtigste produkt

Klinikken er indrettet enkelt og inspirerende, så du automatisk "går ned i gear", når du træder ind i klinikkens rolige og hyggelige lokaler.

Behandlingerne foregår i lyse, seperate rum med god plads.

Forkæl dig selv med en behandling, der ikke blot fjerner stress og spændinger, men gør også din hud smukkere, og giver din krop generel velvære.


Velkommen til BodyCare Randers

Hvorfor vælge BodyCare ?

    Det siger vores kunder:

Ansigtsbehandling

Jeg fik i dag en Fire and Ice behandlingen. Det var en vild dejlig, samt behagelig oplevelse. Det var jo helt vildt en forskel jeg kunne se på min hud. Det har virkelig været tiltrængt og min hud er blevet så blød og den har fået sin glød tilbage, hvilket den ikke har haft en del år. Jeg kan kun varmt anbefale stedet, man går ikke skuffet der fra. Det er et hyggeligt og dejligt sted at komme og få koblet af, plus man får en god service! 

Klaudia - Facebook

Massage

Fik den bedste massage i går. Følte mig virkelig frisk og svævede nærmest hjem. Kan klart anbefale andre at bestille en tid og få samme oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har besøgt BodyCare 

Katrine - Facebook

Selvforkælelse

Et helt fantastisk sted... Kan varmt anbefale det, og er et fantastisk sted at bruge sin tid til en omgang selvforkælelse Så det bliver ikke sidste gang jeg bruger tid der...

Helle - Facebook

Kontaktinformation

BodyCare Randers
Tel: +45 87100013

Vestergade 38

8900 Randers C

info@bodycare-randers.dk


Betalingsmåder

Dankort, VISA, MasterCard, MobilPay
Indhold

Åbningstider

Mandag   12.00 - 17.00

Tirsdag     Kun åbent efter aftale

Onsdag    10.00 - 17.00

Torsdag   10.00 - 17.00

Fredag     10.00 - 17.00

Lørdag     LUKKET

Søndag    LUKKET

Copyright © 2018 BodyCare Randers

Design og udvikling Acaao